Още един репатриращ автомобил ще събира неправилно паркираните коли в

...
Още един репатриращ автомобил ще събира неправилно паркираните коли в
Коментари Харесай

Пазарджик се сдоби с още един репатриращ автомобил

Още един репатриращ автомобил ще събира погрешно паркираните коли в града от 13 август. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ - Пазарджик от компанията, обслужваща „ Синята зона “ в Пазарджик. До този миг в града работи единствено един оборудван за тази активност автомобил, само че въпреки, че подвига огромен брой коли на ден не може да се оправя със събирането на всички погрешно паркирани коли в регионалния център.
Особено внимание ще бъде обърнато на местата, за които най-често постъпват тъжби и недоволства за погрешно паркирани коли, които затрудняват придвижването и основават предпоставки за произшествия. По контракт „ паяците “ в Пазарджик би трябвало да са общо два на брой. До края на месец август за усилване на публичния ред ще бъде пуснат в употреба и третият репатриращ автомобил.
От 13 август работното време на „ Синя зона “ ще бъде до 19.00 часа, по този начин както е оповестено на всички табели на местата за краткотрайно паркиране. До момента „ скоби “ на погрешно паркираните коли в „ Синя зона “ се слагаха до 17.00 часа. След 19.00 часа блокираните със скоба коли ще бъдат извозвани на профилирания паркинг на ул. „ Пловдивска “. Работното време на паркинга е до 22.00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР