Още един от заложените пътища в Пловдивско, които са заложени

...
Още един от заложените пътища в Пловдивско, които са заложени
Коментари Харесай

Стартира и големият ремонт на пътя Пловдив – Хасково през договора на АПИ

Още един от заложените пътища в Пловдивско, които са заложени в програмата на АПИ, ще започва до дни. Това е ремонтът пътя Пловдив – Хасково, който е в много неприятно положение, научи TrafficNews. От компанията реализатор „ Европейски пътища” приготвят краткотрайната организация на придвижването и ще желаят старта на първия стадий, който е от Пловдив през Скобелева майка до Садово.
Прочетете още
Пътят Пловдив – Хасково се извършва от две компании – съгласно договорите за другите регионални пътни ръководства. В началото на годината от АПИ бяха дали пътя за планиране, само че въпреки всичко той ще мине през настоящите реконструкции.

По същия контракт сега се ремонтира Околовръстното шосе, както и Карловско шосе до Автомагистрала „ Тракия”.

Ремонтните действия включват осъществяването на земни работи за възстановяване на отводняването, увеличаване на пътната структура, полагане на нови съществени и износващи асфалтови пластове, изработка на бетонови канавки, отклонения и шлюзове, саниране на мостови уреди и ж.п. надлез, нова хоризонтална маркировка, ограничаващи системи и пътни знаци.

Припомняме, че идната седмица се чака и новия стадий на Околовръстното на Пловдив от Пазарджишко шосе до Автомагистрала „ Тракия”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР