Още един от любимците на Сър Алекс Фъргюсън - Пол

...
Още един от любимците на Сър Алекс Фъргюсън - Пол
Коментари Харесай

Сър Алекс ще "дърпа конците" и в четвъртодивизионен тим?

Още един от любимците на Сър Алекс Фъргюсън - Пол Скоулс, се впуска в треньорството. Легендарният полузащитник на " Манчестър Юнайтед " поема четвъртодивизионния " Олдъм ", на който симпатизира от дете.

" Латикс " се намират на 14-ата позиция в Лига 2 с актив от 42 точки, на 9 от плейофите, само че с мач по-малко. Това е първата мениджърска работа за Скоулс и той признава пред " Скай Спортс ", че ще се допита до сър Алекс, в случай че нещата се объркат.



Оле Гунар Солскяер към този момент го е правил, като с шотландеца на няколко пъти са се чували по телефона. Норвежецът се любува на отлични резултати откогато размени Жозе Моуриньо отпред на " Манчестър Юнайтед " - серия от 11 мача без проваляне във всички шампионати, от които 10 победи и едно тъждество. От клуба отхвърлят Фъргюсън да " дърпа конците " и акцентират, че в последните месеци той е идвал на посещаване единствено два пъти.
Шоколадчета и изненадващи срещи - дребните жестове на Оле Гунар Солскяер Сър Алекс не поучава норвежеца, настояват в "Манчестър Юнайтед "
Големият въпрос, който английските медии си задават, е дали сър Алекс ръководи в сянка или Оле просто подражава на някогашния си треньор. А може би и двете?

Фърги бе на респект в " Юнайтед " освен поради триумфите, само че и поради положителното си отношение към всички - от рецепционистката Кат Фипс до гениите в клубната школа. Оле прави същото. Освен всичко друго Убиецът с бебешкото лице към този момент бори нервите по време на мач с... дъвки. Можем да чакаме същото и от Скоулс в " Олдъм ". Няма по какъв начин другояче, когато си работил дълги години под управлението на великолепие като Фърги. За да бъдеш най-хубавия, би трябвало да мислиш и действаш като подобен.

Така на Скоулс и Солскяер предстоят огромни провокации. За последния те стартират довечера в първия осминафинален конфликт с френския шамнпион " Пари Сен Жермен " в Шампионската лига и не престават против " Ливърпул " във Висшата лига. Скоулс пък ще дебютира също този вечер, при семейството на " Йоувил ".

Изминаха над три десетилетия от появяването на Златното потомство на " Манчестър Юнайтед ". Заедно те завоюваха куп титли, измежду които исторически требъл през 1999 година - Висша лига, ФА Къп и Шампионската лига. Героите на " алените дяволи " окачиха бутонките и потеглиха по нов футболен път, само че сър Алекс продължава да ги наглежда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР