Още един от фаворитите на Мастърса в Индиън Уелс отпадна

...
Още един от фаворитите на Мастърса в Индиън Уелс отпадна
Коментари Харесай

Още един фаворит изхвърча от Индиън Уелс

Още един от любимците на Мастърса в Индиън Уелс отпадна от конкуренцията. След като още първите си дуели изгубиха Григор Димитров и Новак Джокович, тяхната орис последва и международният №5 Александър Зверев.

Сензация: Японец изхвърли Джокович от Мастърса в Индиън Уелс

Германецът, подложен под №4 на шампионата, загуби с 5:7, 7:5, 4:6 след 2 часа и 25 минути борба на корта с португалеца Жоао Соуса.

В хода на мача Зверев направи много неточности, не успяваше да употребява дейно своя сервис, макар общо 14-те аса, и даде общо 10 шанса за пробив на противника.

Соуса пък показва доста здрави нерви и успеваемост във значимите моменти, реализирайки 4 от тези 7 благоприятни условия. На собствен ред германецът проби противника 3 пъти, само че това се оказа незадоволително.

И в първия, и в третия сет Зверев имаше преимущество от пробив, само че не успяваше да го задържи и в края се стигаше до поврат за международния №85.

Така Зверев позволи ново разочароващо ранно отпадане, откакто на Аустрелиън Оупън загуби в трети кръг от Хьон Чун, а в Ротердам във втори от Андреас Сепи.

Соуса пък си уреди среща в идващия стадий с Милош Раонич, който в профил своя съотечественик Феликс Оже-Алиасим в два сета - 6:4, 6:4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР