Още един нов футболист бе привлечен в "Монтана". Договор с

...
Още един нов футболист бе привлечен в "Монтана". Договор с
Коментари Харесай

Монтана подписа за 2 години със Семен Шептецки

Още един нов футболист бе притеглен в "Монтана ". Договор с клуба за две години подписа 19-годишният съветски полузащитник Семен Шептецки.
„ Той е млад и перспективен и с него вършим инвестиция за бъдещето”, съобщи президентът на "Монтана " Румен Панайотов. Шептецки пристигна в тима още в първия ден на лятната подготовка и си заслужи доверието на старши треньора Ферарио Спасов с професионалното си отношение в тренировките и с играта си в четирите контролни срещи досега.
„ Семен е същински представител на съветската школа. Не се бои да влиза в единоборствата и се раздава до дъно. С неговото привличане селекцията може да се смята за завършила. Това ще са момчетата, на които ще разгадавам през есента”, съобщи наставникът на "Монтана ".
Семен Шептецки стана осмият нов футболист в тима. Преди него на стадион „ Огоста” бяха привлечени бранителите Румен Трифонов (Спартак Плевен), Галин Ташев (Левски София) и Васил Попов (Оборище Панагюрище), полузащитниците Димитър Илиев (Хебър Пазарджик), Никола Гавов (Берое Стара Загора) и Ивайло Стоянов (Струмска популярност Радомир) и нападателят Димитър Георгиев (Дунав Русе).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР