Още един многоетажен паркинг ще се прави в Пловдив -

...
Още един многоетажен паркинг ще се прави в Пловдив -
Коментари Харесай

Известен ресторант става многоетажен паркинг с пасарелка

Още един многоетажен паркинг ще се прави в Пловдив - на мястото на някогашната механа " Веселото село " в " Северен ". Това съобщи кметът Иван Тотев преди минути, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Идеята е паркингът да обслужва районната администрация (новото кметство), както и да се направи пасарелка, която да свързва паркинга с кръговото кръстовище на бул. " Дунав " и " Цар Борис III Обединител " и с новото кметство.

Към момента ще се отделят 36 хиляди лв. за препроектиране на новото кметство, тъй като през 2003 година, след като е планът за постройката, са били в сила други разпореждания и условия. Проектът ще се приведе във тип, който разрешава дотъкмяване и свързване с многоетажния паркинг.

Градоначалникът напомни, че тази година локалната администрация работи по няколко плана за многоетажни паркинги. Първият ще е на мястото на някогашния ТЕЛК. И изрази вяра до края на тази година планът за него да е подготвен. Освен него се проектира сходен паркинг на " Пещерско шосе " при комплекс " Корона ". Той ще е и с търговски площи на първото равнище, които общината ще отдава чартърен. В " Тракия " също се мисли за подобен паркинг, както и на мястото на ДКЦ VI в " Централен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР