Още един мъж е бил пребит с телевизионния водещ Иво

...
Още един мъж е бил пребит с телевизионния водещ Иво
Коментари Харесай

Нови шокиращи разкрития! Пребили още един мъж заедно с Иво Никодимов в Борисовата!

Още един мъж е бил пребит с телевизионния водещ Иво Никодимов в Борисовата градина предходната седмица. Това оповестява „ Уикенд ”, базирайки се на свидетел на закононарушението, който е дал показания в полицията. Популярният публицист от Българска национална телевизия не е бил самичък, когато е бил атакуван в парка, а в компанията на чужд човек. Другият пребит очевидно е потърпевш по-леко, тъй като той по този начин и не е потърсил здравна помощ и не е подал тъжба в полицията. До този миг Никодимов твърди, че е бил самичък, когато са го нападнали, само че съгласно проверяващите ченгета това не дава отговор на истината.

Миналата седмица персонално основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов сподели, че Никодимов дава комплицирани и спорни сведения за нападението си. Той е безапелационен, че се касае за закононарушение от ненавист и нападателите надали са познавали жертвата си.
Близо 200 младежи, фигуриращи в картотеките на Министерство на вътрешните работи за хулигански прояви и нарушаване на публичния ред, са били разпитани от полицията по отношение на побоя над Никодимов. През последните дни служителите на реда са привикали за разпит в районните ръководства в София десетки лица на възраст сред 17 и 30 години, които са с престъпни регистрации. Някои от по-отявлените хулигани и остарели познайници на полицията пък непосредствено били посещавани по домовете им в 7 сутринта и отвеждани в Първо РУП, с цел да беседват с криминалисти, проверяващи нападението. До този миг обаче огромният разпит на хулиганите в столицата не е дал необикновен резултат, написа още " Уикенд ".

Разследването буксува и поради неналичието на очевидци, въпреки най-малко двама индивида да са станали очевидци на побоя, който гамените са му нанесли. Прегледът на видеокамерите в региона към мястото на престъплението също не е дал резултат, защото някои от снимачките били бутафорни – записвали единствено в действително време.

Макар да бе изписан преди дни след тридневен престой и интервенция на носа във Военномедицинска академия, Иво Никодимов към момента е в болничен и скоро надали ще се появи на екран, защото контузиите по лицето му от побоя не били зараснали. Водещият благодари на сътрудниците и приятелите си за солидарността с него. Нападението над Никодимов бе жигосано и от куп интернационалните асоциации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР