Още един любим български актьор се присъединява към каста в

...
Още един любим български актьор се присъединява към каста в
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой влиза в Откраднат живот и става шеф на болницата

Още един обичан български артист се причислява към прослойка в идния шести сезон на хитовата българска продукция “Откраднат живот ”, който феновете на родните филми към този момент чакат с неспокойствие. Владо Пенев следва да облече лекарска престилка, само че също така ще има и основна роля в сериала като новия шеф на болница “Свети Кирил ” тази есен по NOVA. “Радвам се, че ще бъда част от “Откраднат живот ”.

Приех ролята, тъй като виждам, че това е един доста добре разрастващ се сериал с добра публика, с забавни персонажи и обичани за мен артисти, с които желая да се срещна на екран. Сериалите са новото кино. Това е международна наклонност. Големи и световноизвестни режисьори се залавят с правенето на телевизионни поредици, тъй като това е една опция да правиш кино на високо професионално равнище ”, показа Владо Пенев в “Събуди се ” пред Мира Иванова.



“Героят ми е лекар анестезиолог. Между моят облик и героят на Юлиан Вергов ще съществува напрежение ”, загатна за ролята си той. “Всяка роля ти дава опция да покажеш разнообразни страни от гения си и какъв човек си ти. Харесвам героят си в “Откраднат живот ”. Надявам се да бъде забавен.

Не знам дали ще бъде добър, или неприятен. ”, показа артистът и описа, че към този момент е играл доктор в театъра и има опит с представянето на тази специалност на сцена. “Посвещавам ролята си в “Откраднат живот ” на втория брачен партньор на моята майка – професор Асен Бонев, който беше незабравим човек и доктор. Преподавал е дерматология на всички сегашни доктори ”, разкри Владо Пенев, чийто воин в най-успешния български медицински сериал също ще се споделя Асен.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР