Още един достъпен модел от марката Honor, собственост на Huawei,

...
Още един достъпен модел от марката Honor, собственост на Huawei,
Коментари Харесай

Honor 10 Lite - новият достъпен модел с 24MP селфи камера

Още един наличен модел от марката Honor, благосъстоятелност на Huawei, към този момент е в продажба в България. Брандът се пробва да усили пазарния дял на китайския производител в ниския и междинния ценови класове.

Honor 10 Lite бе показан пред публицисти през днешния ден. Моделът ще се опита да доближи до потребителите с три главния послания: 24MP предна камера, моден дизайн и налична цена.

Брандът става все по-популярен в България и от компанията се похвалиха, че през последната година равнището на известност измежду родните консуматори се е покачило до 33 %. Това се отразява и на продажбите, като за първото полугодие на предходната година продажбите порастват със 150 % по отношение на същия интервал на миналата година. На някои пазари, като Испания, нарастването доближава цели 500 %.
 Moto G7 - моделите, с които Motorola желае да влезе в топ 3 по продажби в България
Moto G7 - моделите, с които Motorola желае да влезе в топ 3 по продажби в България

Те към този момент са налични у нас

Honor 10 Lite предлага 24MP предна камера с изкуствен интелект. От компанията увериха, че тя прави " толкоз положителни фотоси, колкото и главната ". Задните две камери са съотвено 13MP и 2MP.Моделът е с 6,21-инчов екран с разрез в горната част и резолюция от 1 080 х 2 340 пиксела. Телефонът разчита на процесор Kirin 710 и 3GB RAM. Вътрешната памет за българския пазар е 32GB.

Сред останалите характерности на телефона би трябвало да отбележим дизайна, за който от компанията показаха, че прилича този на надалеч по-скъпи модели. Той се предлага в три цвята: синьо, небесно синьо и черно.

Цената му е 429 лв..

От компанията показаха и нов " интелигентен " часовник: Honor Watch. Той ще се предлага в два цвят и предлага водоустойчивост до 50 метра. Моделът ще влезе в продажба от идващия месец против 369 лв..
 Снимка 405792
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР