Още един депутат напусна ПГ на БСП. Михаил Христов също

...
Още един депутат напусна ПГ на БСП. Михаил Христов също
Коментари Харесай

Още един депутат напусна БСП

Още един народен представител напусна ПГ на Българска социалистическа партия. Михаил Христов също се причисли към Красимир Янков, Валери Жаблянов и останалите петима отцепници.

Днес ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви отделянето на Христов от групата на социалистите. От претекстовете излиза наяве, че той има непреодолими разлики с управлението и липсва консенсус.

Христов седна на задните банки до Валери Жаблянов и останалите си сътрудници от Българска социалистическа партия, които към този момент са нечленуващи в група.

ПГ на Българска социалистическа партия към този момент се стопи до 70 народни представители. Въпреки че преди седмици водачът Корнелия Нинова увери, че партията е постоянна, хората вътре въпреки всичко са разтревожени от отцепването.

Интересен беше вчерашният коментар на Кирил Добрев във връзка обстановката.

"Не е редно Българска социалистическа партия да бъде пленник на очевидно напрегнати персонални връзки. Четири години поредно цялата ни партия е подкрепяла президента Румен Радев, отчитайки несъмнено и разликите. За страдание към момента е в действие разбирането, че успеха за Българска социалистическа партия минава през #конфронтация с всички, непременно, та било то и с президента ", разяснява той във фейсбук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР