Още един депутат напуска парламентарната група на БСП - това

...
Още един депутат напуска парламентарната група на БСП - това
Коментари Харесай

Параолимпиецът Михаил Христов също напуска парламентарната група на БСП

Още един народен представител напуща парламентарната група на Българска социалистическа партия - това е параолимпиецът Михаил Христов. Така отцепниците от групата на социалистите единствено за един месец стават 8.
" Подадох си заявката, решението ми е персонално и не е подбудено от никакви фактори. Когато има несъгласия в връзките в една група, от време на време се постановат и такива дейности ", изяснява Христов пред " 24 часа ".
 На 1 февруари ще бъде решена ориста на отцепниците от Българска социалистическа партия На 1 февруари ще бъде решена ориста на " отцепниците " от Българска социалистическа партия
В събота, 1 февруари, Пленум на Българска социалистическа партия ще реши дали всички членове на партията, които са се включили към АБВ, да бъдат публично изклю...

Христов обаче също остава самостоятелен народен представител.
" Не желая да ме причисляват към никого, това е мое решение, макар че съчувствува на някои от сътрудниците ", отговори той на въпрос дали ще се причисли към напусналите групата свои сътрудници, които се назовават " Прогресивни социалисти ".
Когато през 2017 година параолимпиецът - троент международен първенец на скок дължина, влезе в групата на Българска социалистическа партия от гражданската квота, съобщи, че има цели и решения, които се реализират само през политиката.
 Депутат с увреждания отвърна на собствен сътрудник, който изиска да праща деца с увреждания в домове Депутат с увреждания отвърна на собствен сътрудник, който изиска да праща деца с увреждания в домове
Депутатът от Българска социалистическа партия Михаил Христов, който е повторен параолимпийски първенец в дисциплината дълъг скок, взе отношение за думите на своя ко...
В края на септември групата на Българска социалистическа партия напуснаха първите шестима народни представители - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Николай Иванов, Димитър Стоянов и Георги Андреев. Всички, като се изключи Жаблянов, напуснаха и партията. Миналата седмица към тях се причисли и Чавдар Велинов.
А от началото на мандата групата на левицата напуснаха и двама от съдружните сътрудници - Спас Панчев от земеделците и водачът на комунистите Александър Паунов. Така общо тя понижа с 10 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР