Още един ден, още една история на Тейлър Суифт и

...
Още един ден, още една история на Тейлър Суифт и
Коментари Харесай

Тейлър Суифт целува Травис Келс е най-новото нещо, което развълнува Swifties

Още един ден, още една история на Тейлър Суифт и Травис Келс.

Този път Swifties, както са известни почитателите на певицата, приказват за фотография, на която тя сладко целува хипотетичния си обичан.

Ето по какъв начин се случи всичко.

Суифт още веднъж беше видяна в апартамент, аплодирайки Kelce и неговия футболен тим Kansas City Chiefs през уикенда.

В понеделник Chariah Gordon, който се среща със съотборника на Kelce, Mecole Hardman, Jr., разгласява три фотоси с присъединяване на Суифт в Instagram.

На първата фотография се вижда по какъв начин двете двойки театралничат дружно. Третата фотография демонстрира Суифт и Гордън, които се прегръщат.

Вижда се по какъв начин Травис Келс получава целувка от Тейлър Суифт. class= Вижда се по какъв начин Травис Келс получава целувка от Тейлър Суифт. От Чария Гордън

Но това е втората фотография, показваща по какъв начин Суифт целува бузата на Kelce, която провокира най-голямо неспокойствие.

Поп звездата и тясният край към момента не са споделили, че са публични, само че техните излизания и обществени прояви на любов приказват доста.

Тейлър Суифт и Травис Келс Тейлър Суифт и Травис Келс AP/Гети изображения

Бащата на Kelce Ед Kelce сподели пред списание People Суифт е „ доста, доста сладка, доста очарователна, земна млада жена “.

„ Ще ви кажа нещо доста особено, което забелязах за Тейлър за първи път, когато я срещнах “, сподели по-големият Келче, който неотдавна беше сниман да беседва със Суифт на стадион „ Ароухед “, до момента в който синът му играе. „ Седим в жилището, тя става и в предната стая става, с цел да отиде да вземе пиво или нещо сходно и стартира да събира празни бутилки, кутии, чинии, които са разпръснати в близост. Защото в жилищата всеки получава неща и вие ги изпразвате, където можете.

Ед Келс добави: „ Не мисля, че тя получи бележката за дивата. “

„ Тя не получи капризния музикант “, сподели той. „ Тя не знае по какъв начин да направи това. И това в действителност ми сподели доста.

Като се има поради, че Суифт също е виждана да беседва топло с мама Kelce, наподобява, че тя може да има утвърждението на родителите. Дона Келче неотдавна сподели пред CNN, че във връзка с бъдеща снаха, „ Който и Травис да обича “ е добре за нея.

„ Няма значение кого ще избере “, сподели тя. „ Докато той е благополучен, не ме интересува. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР