Още един български специалист ще работи в шампиона на Русия

...
Още един български специалист ще работи в шампиона на Русия
Коментари Харесай

Още един българин в Локомотив

Още един български експерт ще работи в първенеца на Русия Локомотив (Новосибирск), където старши треньор е някогашният селекционер на България Пламен Константинов. Според " БИЗНЕС Online " новият асистент на Константинов в отбора ще бъде Петър Шопов.
 Шампиони на Русия укрепват Монтана
През последния сезон 41-годишният Шопов бе отпред на Добруджа 07 (Добрич). Преди това експертът бе старши треньор и на Левски, Монтана и Дунав (Русе). Шопов към този момент е работил дружно с Константинов в националния тим на България за Лигата на нациите през 2018 година.
 Константин Абаев: Опитът от Монтана ми оказва помощ доста
Петър Шопов ще бъде четвъртият български треньор в Локомотив. От 2016-а Пламен Константинов е отпред на главния тим, който през предишния сезон изведе до историческа първа шампионска купа на Русия. В щаба му от предходната есен е и кондиционния треньор Венислав Наумов, който в този момент оказва помощ и на Силвано Пранди в националния тим. А треньор на Локомотив 2, който играе във Висшата лига А, и на младежката гарнитура на клуба пък е Георги Петров.  Пламен Константинов: Не мога без адреналина и страстта от спорта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР