Още е твърде рано да се говори за титла на

...
Още е твърде рано да се говори за титла на
Коментари Харесай

Рано е да говорим за титлата, заяви халф на ЦСКА

Още е прекомерно рано да се приказва за купа на ЦСКА в Първа лига, макар че отборът е на две точки от първенеца " Лудогорец ". Така счита халфът на отбора Тиаго Родригес, който е на мнение, че алените би трябвало да се концентрират върху личните си изяви, а не върху главния противник.

Червените върнаха интригата в шампионата след триумф в предишния кръг като посетител на " Лудогорец ".

" Фокусирани сме върху шампионата и поставените ни цели. Важно е да гледаме първо нашата работа. Те ще изгубят точки, също и ние, само че най-после е значимо ние да излезем спечелили ", сподели Тиаго при награждаването си за Футболист №1 на октомври.

ЦСКА изигра три мача през предишния месец, в които записа победа против " Славия " (1:0) и две равенства против " Пирин " (0:0) и " Левски " (2:2). Тиаго означи и трите гола за алените, като беше определен за състезател на мача в дербито със сините. 25-годишният футболист съжалява, че ЦСКА не е стигнал до триумфа в дуела.

 Рано е да приказваме за купата, съобщи халф на ЦСКА
© LAP.bg

Тиаго, който пристигна през лятото в ЦСКА с трансфер от " Порто ", е с основна роля за положителните игри на алените от началото на сезона. Той е вторият голмайстор на тима след Фернандо Каранга със седем гола и пет асистенции.

Следващият мач на ЦСКА е домакинство на " Ботев " (Пловдив) в събота. Тиаго чака сложен дуел спрямо първия сред двата тима, който приключи 6:2 в интерес на алените.

" Знаем, че ще бъде сложен мач. В предишния успяхме бързо да вкараме няколко гола. Гледаме на този тим като един от много положителните тимове в България. Важно да продължим да си вършим работата, да съумяваме да победим и да почитаме противниците ", добави Тиаго.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР