Още две големи компании се отказаха от участие в изложениетоПровеждането

...
Още две големи компании се отказаха от участие в изложениетоПровеждането
Коментари Харесай

GSMA решава в петък дали да отмени MWC 2020

Още две огромни компании се отхвърлиха от присъединяване в ревюто

Провеждането на MWC 2020 в Барселона е под въпрос тази година
(снимка: GSMA / MWC 2020)

Световният мобилен конгрес в Барселона (MWC 2020) може да бъде анулиран, заради опасността от ковид. Решението ще бъде взето на изключително съвещание на уредника GSMA в петък тази седмица, оповестява испанска медия.

Вчера няколко огромни компании се отхвърлиха от присъединяване на MWC 2020 и редица анализатори допуснаха, че уредниците от браншовата организация GSMA може да анулират събитието.

Днес ИТ фирмите Intel и Vivo също оповестиха, че ще пропуснат MWC 2020, до момента в който Xiaomi удостовери присъединяване си. Но явно броят на фирмите, които се отдръпнаха от ревюто, към този момент е задоволително огромен и уредниците на най-значимото събитие в мобилната промишленост не могат да останат пасивни.
още по тематиката
Според обява в Lavanguardia, решението ще го има ли MWC 2020 следва да бъде взето в петък. Представители на GSMA ще се съберат в края на седмицата, с цел да обсъдят по какъв начин да действат в тази обстановка.

Засега няма индикации в каква посока ще се наклонят везните, само че самият факт, че уредниците ще преглеждат въпроса за анулация на ревюто, демонстрира, че обстановката е сериозна. Следващите два дни ще изиграят значима роля, защото се чака още компании да се откажат от присъединяване в MWC 2020.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР