Още двама души са арестувани при втората полицейска операция, която

...
Още двама души са арестувани при втората полицейска операция, която
Коментари Харесай

Продължава полицейската акция в бургаския квартал „Победа“

Още двама души са задържани при втората полицейска интервенция, която беше извършена в бургаския квартал „ Победа “.
Задържани са двама мъже са на 22 и 24 години. Единият от тях е рецидивист по линия „ грабежи “. Те за хванати поради обир от момиче, на което нанесли побой и взели сумата от 30 лв. .
Единият от тях бил под влияние на наркотични субстанции. Другият участник е направил цялостни признания. Полицаи от Първо Районно ръководство Бургас откриват съпричастността на двамата бургазлии към други закононарушения.
Преди два дни в квартал „ Победа “ беше извършена огромна полицейска интервенция по противопоставяне на грабежи и обири от домове, търговски обекти и офиси на компании. В нея участваха чиновници от отдел „ Криминална Полиция ” при ОДМВР Бургас, „ Специализираните полицейски сили ”, Първо Районно ръководство и бургаската жандармерия. По време на акцията бяха претърсени пет къщи и конфискувани голям брой движимости, като мобилни телефони, колела, авто навигации, телескопични палки, ножове и други. Задържаните мъже не са дали съответни пояснения за произхода им пред органите на реда.

От полицията осведомят, че следва провеждането на сходни интервенции на други места в Бургаски район. Тяхната цел още веднъж ще е попречване на битовите закононарушения и похищенията против частната благосъстоятелност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР