Още два подозрителни пакета са били изпратени до сериозен политик

...
Още два подозрителни пакета са били изпратени до сериозен политик
Коментари Харесай

Подозрителните пратки в САЩ - до кого ли не, има и шарж върху тази за Бренън

Още два подозрителни пакета са били изпратени до сериозен политик в Съединени американски щати, откакто по пощата самоделни бомби получиха Барак Обама, Бил и Хилари Клинтън, както и основният прокурор Ерик Холдър, Джордж Сорос и някогашният ръководител на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън, само че неговата пратка отиде в офиса на CNN, където той работи като коментатор. Всичките рискови колета са били доставени в интервала сред 22 и 24 октомври, означават от ФБР.
Двата пакета са били изпратени до члена на Камарата на представителите на Съединени американски щати Максин Уотърс, демократ от щата Калифорния, удостовери ФБР.
" В допълнение към петте колета, за които по-рано стана дума в нашето изказване, ние в този момент удостоверяваме за съществуването на още две колета. И двете са били изпратени до конгресмена Максин Уотърс и доста си наподобяват ", се споделя в известието, представено от БГНЕС.
На взривното устройство, изпратено до някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън в редакцията на CNN в центъра на Ню Йорк, е изобразен шарж на знамето на терористичната формация " Ислямска страна ". Това оповестява телевизия NBC, базирайки се на източници от правоохранителните органи.
Неизвестният спедитор е заимствал концепцията за маркировка на устройството от създателя на мийм, публикуван в интернет през 2014 година На пръв взор маркировката припомня черно-бялото знаме на ИД, само че надписите, наподобяващи на арабски, в реалност съставляват силуетите на три дами на високи токчета. Там има и надпис на британски език " Get " Er Done " – фраза на хумориста Лари по прякор Кабелджията. Телевизията прецизира, че тази фраза в началото е измислена преди четири години от чиновниците на уеб страницата World News Bureau за подигравка на ИД. Този уебсайт е с десни възгледи.
Същевременно управляващите в Съединени американски щати ревизират информацията за насочен недоверчив пакет до някогашния вицепрезидент Джо Байдън. В момента управляващите се пробват да проследят пакета, който в началото е бил изпратен на остарелия адрес на някогашния вицепрезидент в щата Делауер. Предполага се, че пратката е върната назад на този, който я е изпратил.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР