Още два отбора засвидетелстваха подкрепата си за Димитър Бербатов в

...
Още два отбора засвидетелстваха подкрепата си за Димитър Бербатов в
Коментари Харесай

Още два клуба подкрепиха Бербатов

Още два тима засвидетелстваха поддръжката си за Димитър Бербатов в борбата му за поста президент на БФС. Както е известно, Бербатов опита да се пребори с Борислав Михайлов на ексклузивен конгрес на 12-и октомври 2021-а година. На 18-и март 2022-а година следва нов конгрес, който е постоянен.

От понеделник вечерта насам над 40 клуба са изказали поддръжката си за някогашния нападател, а някои от тях издигат кандидатурата му. Поредните два клуба, които се включват в тази поддръжка, са ФК Ямбол 1915 от Югоизточната Трета лига и Раковски (Ивайловград) от Хасковската регионална група.

"ФК Ямбол 1915 поддържа кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС в идния избирателен конгрес на 18.03.2022. Ръководството на Ямбол 1915 има вяра, че времето за смяна в ръководството на българския футбол е пристигнало и счита, че Димитър Бербатов и неговият екип са най-правилният избор за това. Сегашното ръководство на БФС направи доста за развиването на футбола през последните години, само че е време да съобщи отговорността на идващото потомство футболни ръководители, които с нови хрумвания и сила да ускорят развиването на обичания ни спорт. ФК "Ямбол 1915 " пожелава триумф на Димитър Бербатов и неговият екип! ", се споделя в мнението на ФК Ямбол 1915.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР