Още два мача от осмия кръг на Първа лига ще

...
Още два мача от осмия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Левски гостува във Враца, Хебър посреща Пирин

Още два мача от осмия кръг на Първа лига ще се изиграят през днешния ден, 28 август. От 18:45 часа Хебър посреща Пирин Благоевград на Националния стадион „ Васил Левски “ в столицата, до момента в който Ботев Враца приема Левски от 21:00 часа.

Хебър записа към този момент две победи след завръщането си в елита на България, печелейки гостуванията си на Ботев Пловдив и различен от новаците – Спартак Варна. В останалите си пет срещи тимът на Фулвио Пеа позволи единствено провали. Пирин продължава да търси първия си триумф от началото на акцията, като има едвам две равенства в първите си седем мача – против ЦСКА 1948 и Спартак.

Левски ще се опита да загрее за мача за Суперкупата на България против първенеца на страната Лудогорец в четвъртък с победа във Враца. „ Сините “ на Станимир Стоилов имат единствено четири дуела от старта на сезона поради отсрочени мачове по отношение на уговорките на тима в Лигата на конференциите. Ботев Враца изигра няколко положителни мача досега, като реализира домашен победи над Ботев Пд и Спартак.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР