Още два концерта отпаднаха от графика на Metallica за това

...
Още два концерта отпаднаха от графика на Metallica за това
Коментари Харесай

Metallica отмени още два концерта - slava.bg

Още два концерта отпаднаха от графика на Metallica за това лято. Този път бяха анулирани участията им във фестивалите Sonic Temple и Louder Than Life в Щатите с персонално послание от Джейсм Хетфийлд към почитателите.

"Боли ме да пиша това, само че би трябвало да знаете, че не мога да го направя...

Като част от продължаващите ми старания да оздравея, имам значими събитие, свързани с възобновяване ми в тези уикенди, които не мога да преместя. Извинявам се на всички почитатели, които са си купили билети “, гласи част от известието на Папа Хет, поради който Metallica стопираха турнето си през септември 2019-та и той влезе в център за рехабилитация да лекува зависимостта си към алкохола и други опиати. Организаторите на Sonic Temple в Охайо, към този момент оповестиха, че новите хедлайнери на фестивала ще са Tool и Red Hot Chili Peppers, които ще заместят двата сета на метъл легендите. Феновете на Хетфийлд и компания могат и да заменят билетите си с такива за другите фестивали в Съединени американски щати, където Metallica ще свирят идните месеци.

"Искам да подчертая, че групата ще свири на всички останали оповестени дати за 2020-а ", даде обещание Джеймс в обръщението си.

„ Реалността е, че не поставях здравето си като приоритет в последните години, до момента в който пътувахме непрекъснато по турнета, а в този момент знам, че менталното ми здраве би трябвало да е преди всичко. Може да ви звуча като безумец на множеството, само че не желая да отчайвам екипа и фамилията на Metallica, аз самичък се компрометирах “, прям като пред група за шерване е фронтменът, за който тази рехабилитация напълно не е първа.

„ Извън проектите за 2020-а съм оптимистично надъхан за благословията, която ми е дадена и това, което бъдещето ще донесе...

Като молец в пламъка (moth into the flame – отпратка към песента на Metallica от последния им албум Hardwired... to Self-Destruct от 2016 г.), да си човек в тази специалност има своите огромни провокации и може да бъде доста мъчно ", написа още Хетфийлд.

Източник: Monitor
Снимка: Loudwire
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР