Още днес в съдебната зала ще бъде изчетен обвинителният акт

...
Още днес в съдебната зала ще бъде изчетен обвинителният акт
Коментари Харесай

От Последните Минути: Северин Използва Вратичката, Измъква Се С По-Лека Присъда! Видео

Още през днешния ден в правосъдната зала ще бъде изчетен обвинителният акт против Красимиров и ще бъдат изслушани пледоариите на прокуратурата, частните обвинители и отбраната. Възможно е още през днешния ден делото да завърши с присъда. По закон, в случай че Северин признае виновността си, е допустимо той да получи присъда под минималната, която в тази ситуация е към 30 години.

Както Брадва.бг писа след началото на делото стана ясно, че околните на убитата ТВ водеща Виктория Маринова желаеха общо 450 000 лева кръвнина от килъра й. Бяха импортирани три цивилен желае - от майката, от бащата и от дъщерята на убитата Виктория - София. Подсъдимият за зверската гибел на Маринова Северин Красимиров пристигна в съда. Пред Темида той ще дава отговор за ликвидиране по изключително непосилен метод, съпроводено с обезчестяване и побой.

Преди съвещанието Северин резервира цялостно безмълвие пред публицистите. " Признавам си. Съжалявам доста ", съобщи обаче пред съдията Северин. В правосъдната зала пък пристигнаха бащата на убитата Виктория Георги Маринов и свекъра й Румен Максимов. Минути по-късно пред правосъдната зала се появи майката на Северин Надежда. Жената е пристигнала за делото от Германия. В коридора на Русенския областен съд тя стартира да се тръшка на земята с крясъци и писъци " Селяйдин, какво стана ".

Наложи се охратата да се намеси и да я изведе. Междувременно в правосъдната зала, отбраната на Северин изиска процесът да се гледа при закрити порти, защото щяла да бъде изнесена информация обвързвана с интимния живот на килъра и жертвата му. Прокуратурата и частните обвинители настояха делото да се гледа в намерено правосъдно съвещание. Затова съдът се отдръпна на съвещание, след което ще се произнесе по настояванията им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР