Още днес ще разпоредя пълна проверка по всички аспекти на

...
Още днес ще разпоредя пълна проверка по всички аспекти на
Коментари Харесай

Петков: Ще разпоредя пълна проверка на „Турски/Балкански поток"

Още през днешния ден ще разпоредя цялостна инспекция по всички аспекти на плана „ „ Турски/Балкански поток ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков при започване на съвещанието на Министерския съвет в сряда, съобщи Nova.

Той изясни, че идните му дейности са вследствие на това, че „ сътрудниците ни виждат корупцията като главен инструмент за въздействието на Путин в нашия район и в Европа като цяло ". Според министър-председателя Русия употребила точно подобен вид планове за практикуване на въпросното въздействие.

Петков сподели още, че по време на визитата му в Съединени американски щати през миналите дни е реализиран прогрес за " намирането на заместващи F-16 самолети ". " Това е опция поради забавянето на самолетите, които сме си поръчали. Министърът на защитата продължава с намирането на тези заместващи мощности, само че ще имаме поддръжка и за това, тъй че българското небе да остане предпазено ", означи министър председателят.

" Радвам се, че през днешния ден в Министерски съвет вкарваме и дерогация за понижаване на акциза на тока и газа ", съобщи още Петков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР