Още днес депозираме проекта за Конституция в парламента. Това каза

...
Още днес депозираме проекта за Конституция в парламента. Това каза
Коментари Харесай

Борисов: Внасяме още днес новата Конституция в парламента

Още през днешния ден депозираме плана за Конституция в Народното събрание. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в изказване, предавано онлайн във Facebook в наличието на ръководителя на Нардоното заседание Цвета Караянчева и ръководителят на ПГ на ГЕРБ, доктор Даниела Дариткова.

" Искаме среща с нашите съдружни сътрудници. Нека да ни поддържат за това, а Великото Народно събрание, когато съберем 120 депутати, желая да стане на 2 септември. Затова се обръщаме към протестиращите. Има хора, които би трябвало да мислят с главите си и за по-късно. 2 септември не е след 5 години, той е след 10 дни. На 2 септември ние би трябвало да влезем със 120 подписа ", сподели министър председателят.

Той уточни, че управлението на парламентарната група на ГЕРБ би трябвало да организира диалози с всички парламентарно показани партии.

" Единствената ни цел е да дадем право на народа да взема решение. Някои ни укоряват, че не сме законни, а предходната година имахме два избора – за европарламент и за локална власт. Към днешна дата няма социологическа организация, която да показва, че ГЕРБ не е първа политическа. Народът желае да ръководи, да има оптимално посланичество. Как се случва това? Единственият метод е с нова Конституция ", безапелационен е министър председателят. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР