Още четирима футболисти са пред раздяла с Ботев Пловдив. Това

...
Още четирима футболисти са пред раздяла с Ботев Пловдив. Това
Коментари Харесай

Царско село е обявил цената на две от звездите си

Още четирима футболисти са пред разлъка с Ботев Пловдив. Това са вратарят Янко Георгиев, Джонатан Перейра и Селиф Сисе, които са с изтичащи контракти и няма да бъдат възобновени.

На играчите към този момент е казано да си търсят тимове. На другия пазач Георги Аргилашки контрактът също е до юни, само че на него е препоръчан нов за 1 година, като към момента не е ясно дали той ще се съгласи. Така Аргилашки може да се причисли към другите трима.

В понеделник още на четирима е било обявено, че няма да се разчита на тях. Това са Крис Добрев, Мишел Еспионоса, Мите Цикарски и Славчо Шоколаров. Бъдещият притежател на Ботев Антон Зингаревич е предложил бартер - Добрев, Цикарски и Еспиноса да се причислят към Царско село в подмяна на двамата мечтани от Валентич - Андерсон и Мертенс.

Стойне Манолов обаче е отказал и декларирал изрично, че в случай че желае двамата играчи, Ботев би трябвало да заплати 200 000 лв.. И през този трансферен прозорец, както и зимата, в Коматево се чака да дойдат много задгранични играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР