Още Борисов не завършил последното изречение от обръщението си към

...
Още Борисов не завършил последното изречение от обръщението си към
Коментари Харесай

Шепа негодници затриват най-старата държава в Европа*

Още Борисов не приключил последното изречение от обръщението си към народа и във Facebook цъфна Иван! Оня Иван от Държавна сигурност, прочут още като Красимир Каракачанов и вице-премиер. Чул, че Бойко ще прави Велико национално заседание и незабавно написал 6 оферти. Уникален въртигъз.
Като на тъпан дребната пръчка отнякъде се обади Валерката – и той с потури, като на мъжете – имал и той предложения…

Най-смешното в тази клоунада е, че Борисов взе така наречен „ патриоти “, с цел да му се върже договорката с Движение за права и свободи, а те към този момент се изживяват като значими фактори.

Разбира се оня миризлив трибуквен уебсайт мигновено се оригна: „ Борисов с историческо послание към народа “ и „ Бойко ги матира “. Ако Борисов в действителност има вяра на сходни трудове, ще му би трябвало освен това от престой в МБАЛНП в „ Св. Наум “… Да забележим каква ария ще запеят от същата „ медия “, когато спре наливането на 250-те хиляди всеки месец за свирки, надупвания, храчене и омаскаряване по заповед на свинещуката…

Но майната им, тия от дълго време са в отходния канал на обществото.

В такива обстановки, когато втръсналите до краен лимит особи не престават да досаждат с лицата и гласовете си, народът споделя: Да се смее ли човек, да плаче ли? Ако употребяваме премиерския речник същото звучи: Абе тия тюфлеци, що не се е..т в година.а, да им е.а п…та м….а! Сега към този момент и онази, кърджалийската, ще го разбере.

Нещата се изясниха: Кукловодите Делян и Доган, написаха обръщението, по-късно ще му дадат и текста на конституцията. Това са ходове на паникьосани хора. Вече си изпускат освен нервите, само че се изпускат и… като за памперс. Разбираемо е: би трябвало да избавят пачките от чекмеджетата.

Проваленото ръководство, деградиралите видове от обкръжението край „ Борисов 3 “, крадците на милиарди, хвалещите се с неща, които другите страни са свършили преди десетилетия, виновниците за националната злополука – демографска рецесия, последни по всичко обвързвано с живота и първи по корупция, заболявания и смъртност – ще пишат нова конституция. Вместо да се запътят към съда и оттова към пандиза, нахалниците заговориха за рестарт! Ще го вършат в полова сглобка: комуниста Борисов, патриотите и Делян, Доган и Гешев. Техният безумен концерн ще сътвори новото бъдеще на българите и България! Няма открит нагломер за тези. До ушите в лайна, само че си поръчват бели костюми. Дори ъндърграунда наподобява приветлив на този фон…

Сбъдват се най-големите кошмари: шепа негодници, ще затрият най-старата страна в Европа! Това към този момент не е за мирни митинги.

Целта им е да печелят време, държавното управление да обезпечи през идващите месеци доограбването на оживялото, да приготвят изборите по собствен обичай – т.е. да ги фалшифицират, а в случай че мине и номера с Велико национално заседание, да трансформират конституцията по този начин, че да си обезпечат недостижимост, „ изпиране “ на откраднатото и благоденствие на деца, внуци и правнуци с откраднатите от българите милиарди. Десетки милиарди! ЗапоМнете това!

Затова митингите би трябвало да извоюват техните оставки и тази на основния прокурор Гешев, с цел да се обезпечи идната крачка – смяна на статуквото. Трудно ще е, да, само че е морална отговорност към нацията, страната и към всеки един жител.

Нечовешко е да оставим шепа негодници да затрият най-старата страна в Европа. Не трява да си го помислят даже.

Борис Петков

П.П. *Примитивите, опростачените до краен лимит деградирали управленци на днешна България желаят да съсипят страна, разказана от известния английски академик проф. Норма Дейвис. Ето какво написа историкът със международно самопризнание:

Около 1265-а година, понятия като Англия, Франция, Германия, Испания и доста други са много надалеч от днешния им смисъл. През цялото 13-то столетие в Европа въобще не може да се приказва за национални страни. И, в случай че по това време някъде в Европа в действителност се е развивала национална идентичност, то би имало смисъл единствено във връзка с някои неголеми страни, които съумяват да се обособят от своите съседи. Такива страни са Португалия и Дания, а на Балканите – Сърбия и България. През 80-те години на 12-ти век и Сърбия, и България утвърждават своята самостоятелност от Византия. И, което е по-важно, основават лични православни църкви със свои патриарси. Именно това дава мощно оръжие на тези страни в битката им за лична еднаквост, разрешава им да изградят лични национални елити, прави допустимо основаването на национални институции.

През 13-то столетие, България е доста по-напреднала и от Сърбия, и от Португалия, и от Дания. По това време сръбската страна е била единствено кралство, до момента в който България е интернационално прието царство-империя още от Х век. Българският народ има своя самостоятелна интернационално приета черква още от времето на цар Петър I.

Проф. Дейвис потвърждава също, че Аспарухова България е включвала и цяла Румъния, а българите са най-старата нация на Стария континент.

Ето тази страна корумпирани случайници в ръководството унищожават пред очите ни. Пред очите на Европа и света. Трябва да бъдат спряни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР