Още 600 училища все още може да имат рушащи се

...
Още 600 училища все още може да имат рушащи се
Коментари Харесай

Имейли казват, че 600 училища може все още да имат рушащ се бетон RAAC и да не знаят за това

Още 600 учебни заведения към момента може да имат рушащи се бетонни тавани и към момента да не го знаят, разкриват документи, прегледани от Mirror.

И длъжностни лица са приели частно, че е евентуално да отнеме „ няколко години “, с цел да се позволи рецесията с RAAC. Около 231 учебни заведения, издигнати сред 50-те и 90-те години на предишния век, бяха доказани предходната седмица, че са издигнати с на ниска цена RAAC – мехурчест вид бетон, който може да се срути, в случай че се намокри.

Но от средата на ноември имаше към момента 612 учебни заведения в Англия, които не са били изцяло тествани за веществото, съгласно вътрешен имейл на Министерството на образованието. Въпреки че чиновниците съвсем бяха приключили първичните изследвания на към 2500 учебни заведения до ноември, към 900 се върнаха с „ неубедителни “ резултати.

Междувременно се допуска, че чиновници на DfE са се свързали с BBC с молба за кръстосана инспекция описът на телевизионния оператор с учебни заведения с RAAC със личните си. Говорейки в Народното събрание, депутатът от Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР