Още 174 души са починали от новия коронавирус (COVID-19) през

...
Още 174 души са починали от новия коронавирус (COVID-19) през
Коментари Харесай

Турция пак счупи черния рекорд за починали от коронавируса за денонощие

Още 174 души са умряли от новия ковид (COVID-19) през миналото денонощие в Турция, което е връх от началото на епидемията в югоизточната ни съседка, като през всеки от последните четири дни беше поставян връх. Това демонстрират данните на турското здравно министерство, представени от " Ройтерс ".

Турските здравни управляващи също по този начин оповестиха за максимален брой инфектирани в границите на последните 24 часа от началото на епидемията до момента.

Данните демонстрират, че Турция е записала 29 132 инфектирани с ковид през миналото денонощие, в това число асимптоматични. От юли до през вчерашния ден Анкара е съобщавала единствено за инфектираните със признаци, като такива през последните 24 часа са 6876 души. С това общият брой на инфектираните в Турция досигнаха 474 606 души, от които са умряли 13 014 души.

Новото пресмятане на случаите в четвъртък беше и най-високият дневен брой, съобщаван от началото на пандемията, само че исторически данни и общия брой на всички случаи към момента не са налични.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР