Още 12 акта и 9 констативни протокола са съставили през

...
Още 12 акта и 9 констативни протокола са съставили през
Коментари Харесай

Горските стражари с поредна акция

Още 12 акта и 9 констативни протокола са съставили през миналата седмица чиновниците на СИДП, което стопанисва държавните гори в четирите области Варна, Добрич Търговище и Шумен. От осъществените 550 инспекции в интервала от 2 до 8 януари 77 са на обекти за рандеман на дървесина, 86 - на транспортни средства, 340 - на ловци, а 47 - на други физически лица.

Каруца и 4,5 куб. м дърва за огрев са арестувани при обход на територията на ДГС " Търговище ". За откритите нарушавания в стопанството са формирани 4 акта и 2 констативни протокола.

При систематичните инспекции в обсега на ДЛС " Шерба " е иззет инструмент за дърводобив. Съставени са два акта и констативен протокол по Закона за горите.
В резултат от дейната контролна активност, осъществявана от горските стражари, чиновниците на ДЛС " Паламара " са задържали общо 1,8 куб. м нелегално добити дърва за огрев, за което са формирани 4 акта и 5 констативни протокола.

2 акта и констативен протокол са формирани пък за противозаконната сеч на 2,5 куб. м дърва за огрев на територията на ДГС " Генерал Тошево ".

Засилен остава контролът на местата с висока централизация на нарушавания, допълват от СИДП поради по-големия брой нарушавания в горите, присъщ за зимния сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР