Още 10 обекта от инвестиционната програма на Община Асеновград за

...
Още 10 обекта от инвестиционната програма на Община Асеновград за
Коментари Харесай

Довършват до Нова година още 10 обекта от инвестиционната програма на Асеновград

Още 10 обекта от капиталовата стратегия на Община Асеновград за 2017 година ще бъдат приключени до Нова година, даде обещание кметът на 55-хилядния град под Асеновата цитадела доктор Емил Караиванов. Ремонтни действия по баластиране, асфалтиране и слагане на тротоарна настилка се правят по 6 улици., като единствено една от тях – „ Асенова цитадела ” е в центъра на общинския град, две са в крайните квартали Долни Воден и Горни Воден, а три са в близките села Нови извор, Избеглии и Боянци.

В детска градина „ Бако Динчо ” в Асеновград пък се реновира кухненският блок – външна изолираност, замяна на дограма и вътрешно боядисване. Забавачката в село Мулдава ще се снабди до Нова година с сменена дограма, а ремонт на покрив, замяна на дограма и доставка на съоръжение се правят в пенсионерския клуб в село Златовръх. В развой на ремонт по план „ Социално включване на хората с увреждания в Община Асеновград и улеснение достъпът им до претовареност ”  е и Центърът за новаторски услуги.

Община Асеновград продължава да работи по програмата за енергийна успеваемост на многофамилните жилища. В момента ремонтни действия се правят на два блока с номера 3 и 107 в квартал „ Изток ”, а други три – тези с № 5, 6 и 102 са с подписани контракти и чакат финансиране.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР