Още 10 календарни дни остават до крайния срок – 30

...
Още 10 календарни дни остават до крайния срок – 30
Коментари Харесай

Столична община: Изтича срокът за такса смет

Още 10 календарни дни остават до крайния период – 30 ноември, в който притежателите на недвижими парцели би трябвало да платят последната вноска на такса битови боклуци за актуалната година. След това върху дължимите суми стартират да се начисляват лихви, припомнят от Столична община.

До края на този месец компаниите, които желаят през 2019 година да заплащат такса боклук съгласно генерираното количество боклук, би трябвало да подадат декларация в дирекция „Икономика и комерсиална дейност“ на Столична община. В противоположен случай таксата боклук за бизнеса е по 10 промила върху отчетната стойност на парцелите.

Крайният период за заплащане на годишния налог здания и налог МПС за жители и компании беше 31 октомври и върху неплатените отговорности към този момент се натрупат лихви, подсетиха от дирекция „Общински приходи“ на Столична община.

Плащане на локални налози и такси може да се прави във всеки от 22-та данъчни отдела на Столична община, без значение от адреса на парцела или на задълженото лице. Всички каси разполагат с ПОС устройства за заплащане с дебитни или кредитни карти. Друга опция е по банков път или през на Столична община.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР