Осемте млади жени и тричленния екипаж загинаха на връщане от

...
Осемте млади жени и тричленния екипаж загинаха на връщане от
Коментари Харесай

Последни снимки на Мина Башан преди трагедията

Осемте млади дами и тричленния екипаж починаха на връщане от ОАЕ, когато частният аероплан се разруши в югоизточната част на Иран на 11 март.

Богатата наследничка на турски предприемач Мина Башаран е била в Дубай, където е чествала моминското си празненство преди своята идна женитба. Момичето трябваше да мине под венчилото на 28 март.

Снимката, за която се счита, че е оповестена от самата Башаран в обществените медии, тъкмо преди самолетът ѝ да излети от Истанбул, демонстрира женската компания, която театралничи дружно с женския екипаж на машината.

Гостенките на Мина са разпознати като Зейнеп Кошкун, Айше Анд, Бурчу Урфали, Асли Измирли, Лиана Хананел, Жасмин Барух и Синем Акай. Някои от тях са работили в стилния бизнес, производството на бижута и дизайна на облекла.

Изглежда, че всичките гостенки на Мина са били представителки на светския хайлайф на Истанбул .

Според главната версия, повода за нещастието е експлоадиране на пожар в единия от моторите по време на полет.

Самолетът е Bombardier Challenger, създаден е в Канада. Собственост е на ръководената от бащата на Мина компания, бизнес магнатът Хюсеин Башаран. Трагедията се е случила към час, откакто машината изхвърчала от интернационалното летище в Шаржа в ОАЕ. Самолетът доста бързо е набрал височина, а по-късно стремително се е насочил към земята, сочат данни на FlightRadar24. Оцелели при злополуката няма.

В четвъртък Мина е разгласила фотография в Инстаграм, на която тя стои на пистата пред съдбовния аероплан. Последните видеа на Мина в мрежата демонстрират по какъв начин тя ѝ приятелките ѝ се радват на концерт на певицата Рита Ора в известно нощно заведение в Дубай. Профилът към този момент е блокиран.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР