Осемте милиона жители на ще бъдат поставени под строго блокиране

...
Осемте милиона жители на ще бъдат поставени под строго блокиране
Коментари Харесай

Богота затворена за три дни заради пандемията

Осемте милиона поданици на ще бъдат сложени под строго блокиране от събота, сподели кметът Клаудия Лопес, гъй като колумбийската столица се бори с трета вълна от пандемията на.
" Този уикенд, събота, неделя и понеделник, всички ще останем у дома... В цяла Богота ще бъдат позволени единствено строго значими действия ", сподели Лопес във видео, оповестено в Tуитър.
 Променят полицейския час в Северна Македония Променят полицейския час в Северна Македония
От на следващия ден полицейският час в Северна Македония ще стартира от 20:00 часа, предава МИА. От сряда ще бъдат затворени изцяло кафенетата, рес...
Трета вълна от COVID-19 към този момент беше почнала и от държанието на хората зависи дали ще могат да я овладеят, предизвести кметът в изказване, добавяйки, че рестриктивните мерки могат да бъдат удължени през идната седмица.
Мерките са в допълнение към нощния, натрапен предния ден от държавното управление, който обгръща седем милиона души в градовете Меделин, Кали, Баранкиля и Санта Марта, където здравната система е претрупана.
От края на март колумбийските управляващи постановиха и стегнаха нощните ограничавания в опит да спрат нова детонация от заразявания. Инфекциите и смъртните случаи обаче не престават да нарастват и има опасения по отношение на резултата от великденските празници, обичайно известно време за пътешестване в Колумбия.
Досега в южноамериканската страна най-малко с една доза ваксина против ковид са инжектирани 2,4 милиона от популацията от 50 милиона поданици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР