Осемте имота са незаконно построени и ще бъдат разрушени до

...
Осемте имота са незаконно построени и ще бъдат разрушени до
Коментари Харесай

Италианската полиция конфискува луксозни вили на мафията в Рим

Осемте парцела са нелегално издигнати и ще бъдат разрушени до края на годината. Кметът на Рим Вирджиния Раджи дефинира полицейската интервенция като историческа.

 © Българска телеграфна агенция
Масирано полицейско наличие - с коли, рейсове и пешком - 600 служители на реда бяха изпратени в квартал Куадраро.

Униформените влязоха в нелегално издигнатите вили на семейството Казамоника, която господства незаконния свят в югоизточните елементи на Рим в продължение на десетилетия. През юли в същите тези къщи бяха задържани 33 членове на клана.
Вирджиниа Раджи, кмет на Рим: Това е сериозен удар против проведената престъпност. Операцията е за разрушение на осем противозаконни къщи, недосегаеми в продължение на 30 години.  Кланът Казамоника стана прочут с тази сцена от 2015 година. Кланът Казамоника стана прочут с тази сцена от 2015 година. © EBU
Погребението на един от босовете беше под звуците на музиката от " Кръстникът ", а над опечалените хеликоптер разпръскваше листенца от рози. На афиш пишеше - " Ти завладя Рим, в този момент ще превземеш Рая. "

Сега обаче вътрешният министър даде обещание персонално да гледа, когато булдозерите унищожават тяхната благосъстоятелност.
Матео Салвини, министър на вътрешните работи на Италия: Това е обръщение към жителите на Рим и всички италианци - законите още веднъж се съблюдават.
Някои от вилите са издигнати в региони с археологически находки и даже включвали цели детайли от историческия акведукт " Феличе " от 16 век.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР