Осемте деца на Октомама вече са на 14 години! Първите

...
Осемте деца на Октомама вече са на 14 години! Първите
Коментари Харесай

Първите в света осемзнаци станаха на 14 години

Осемте деца на Октомама към този момент са на 14 години! Първите оживели осемзнаци отпразнуваха своя 14-ти рожден ден с майка си Надя Сюлеман на картинг празненство в Ориндж Каунти.

Надя Сюлеман с горделивост демонстрира осемте си най-малки деца – Нария, Исая, Малия, Йеремия, Ноа, Джосия, Йона и Макай. 47-годишната самотна майка, по-известна като Октомама, изведе децата на разходка с картинг и по-късно на обяд с пица в Ориндж Каунти, Калифорния.

Усмихнати до известната си майка, децата позираха пред фотографите със златни балони с надпис „ РОЖДЕН ДЕН “. В същото време Октомама има още шест деца, тъй че общо фамилията й има 14 наследници.

Майката сияеше от горделивост паралелно до осемте си съкровища.

Тя също се качи на пистата, с цел да се състезава с тях. След като фамилията се позабавлява на картингз, мама почерпи всичките осем деца с пица.

Жителката на Лос Анджелис за първи път стана известна през 2009 година, когато роди осемзнаци, а към този момент имаше шест.

Сюлеман прибегнала до ин витро оплождане, което води до още три бременности (включително една двойка двуяйчни близнаци), вследствие на което имала 6 деца – четирима сина и две дъщери. След това тя родила осемзнаците.

Тя отглежда челядта си в къща с три спални.

Миналата година, когато осемзнаците навършиха 13 години, майка им ги поздрави по този начин: „ Всички вие ставате едни от най-милите, скромни, признателни и любящи хора, които познавам. Всеки от вас има редки и неповторими качества и не наподобява на никое друго дете на вашата възраст, изключително в нашето модерно общество. Думите не могат да изразят какъв брой съм признателна, че съм ваша майка. Всички вие благословихте живота ми извънредно и аз благодаря на Бог всеки ден, че ми се довери да се грижа за всички вас и да формирм живота ви и да му въздействам. “

През 2009 година когато родила осезманците, доктор Майкъл Камрава, който от този момент изгубил медицинския си лиценз и се преместил от Съединените щати, е отговорен за това, че тя има толкоз доста деца, споделя Надя. „ Моят доктор ме подведе “, споделя Сюлеман. Според нея тя считала, че ще има единствено две деца. Но Камрава вградил 12 ембриона. „ Той ми сподели, че сме изгубили шест ембриона и по тази причина искаше да вгради още шест “, споделя Сюлеман.

Има обаче и друга версия. Приятелят на Камрава, равин Дейвид Шофет, твърди, че дамата съзнателно е решила да резервира всички ембриони. „ Той ми сподели, че й е предложил да не пуска всички, само че тя отказала “, споделя той.

Една от дъщерите на Сюлеман, Амера, може да каже единствено положителни неща за майка си: „ Тя се бори за нашето семейство от 10 години. Каквото и да става, тя в никакъв случай няма да се откаже и аз го знам “.

Нейният брат Джошуа споделя, че има преимущества да има толкоз доста братя и сестри и той се радва. „ Някои от приятелите ми нямат братя и сестри, тъй че желаят да знаят какво е. Хубаво е да има с кого да играеш, макар че от време на време главата ми се замайва от това количество “, признава той.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР