Осемкратният олимпийски шампион по лека атлетика Юсейн Болт е загубил

...
Осемкратният олимпийски шампион по лека атлетика Юсейн Болт е загубил
Коментари Харесай

Юсейн Болт загуби милиони долари заради измама

Осемкратният олимпийски първенец по лека атлетика Юсейн Болт е изгубил няколко милиона $ от сметката си в ямайската капиталова компания " Stocks and Securities Limited ", заяви мениджърът на спортиста Нюджънт Уокър в изявление за вестник " Gleaner ".

Болт е научил за неналичието на сумата в сряда, посочи Уокър.

" Предприети са всички стъпки за разрешаване на обстановката ", сподели мениджърът на спортиста, отбелязвайки, че не може да разкрие точния размер на изгубената сума от олимпийския първенец.

Според " Gleaner ", някогашен чиновник на капиталовата компания е обвинен в машинация с доста сметки на Stocks and Securities Limited, една от които на Болт, съобщи Българска телеграфна агенция.

Юсейн Болт е осемкратен олимпийски и 11-кратен международен първенец. Той има още две сребърни и един бронзов орден от международни шампионати. Спринтьорът дебютира за националния тим на Ямайка през 2004-а на Олимпийските игри в Атина. Болт е единственият лекоатлет, който печели 100 и 200 метра на три поредни олимпийски игри (Пекин 2008, Лондон 2012 и Рио де Жанейро 2018) и държи международни върхове на 100 метра (9.58 секунди) и на 200 метра (19.19 секунди).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР