Осемгодишното момче от САЩ, което публикува прегледи на играчки в

...
Осемгодишното момче от САЩ, което публикува прегледи на играчки в
Коментари Харесай

8-годишен блогър само за година е спечелил 20 млн. долара

Осемгодишното момче от Съединени американски щати, което разгласява прегледи на играчки в канала си в YouTube, се трансформира в най-платения блогър, като за една година завоюва 22 милиона $.
Според Форбс Райън и неговият канал Ryan ToysReview надминаха предходния водач на YouTube Джейк Пол с 500 хиляди $. На трето място в класацията е каналът Dude Perfect, който завоюва 20 милиона $.
Родителите на Райън разгласяват видео ревюта на играчки съвсем всеки ден. Блогът за " гигантското синьо магическо яйце “ с играчки вътре е бил прегледан над един милион пъти в границите на три дни.
В съпоставяне с предходната година приходите на Райън са се удвоили.
Попитан от NBC за това за какво други деца обичат да гледат видеоклиповете му, Райън, който неотдавна навърши осем години, сподели: " Защото съм комичен и занимателен. "
Откакто родителите на Райън записват канала през март 2015 година, нежговите видеоматериали са гледани 26 милиарда пъти. По информация на „ Форбс “ голямата част от приходите (21 млн. долара) идва от реклама, която се демонстрира по време на клиповете, а останалата е вследствие на спонсорски планове.
В огромна степен обяснението, че приходите на Райън са главно от реклама, е заради обстоятелството, че играчките, които малчуганът демонстрира, незабавно изчезват от лавиците в магазините.
Например през август гигантската верига супермаркети Walmart стартира да продава играчки и облекла за деца с марката Ryan`s World ( " Светът на Райън “).
Доколкото милионерът е малолетен, 15% от неговите приходи отиват на специфична банкова сметка, до която той ще получи достъп когато навърши 18 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР