Осемгодишно момче от германския град Зост е подкарало колата на

...
Осемгодишно момче от германския град Зост е подкарало колата на
Коментари Харесай

8-годишно момче подкара колата на майка си и катастрофира с 180 км/ч в Германия

Осемгодишно момче от немския град Зост е подкарало колата на майка си през нощта на петък против събота и вдигнало скорост 180 км/ч, излизайки на автомагистралата за близкия мегаполис Дортмунд, написа „ Зюддойче цайтунг”.
Обвиняват блогърка, че е инсценирала злополука с мотор за " Инстаграм " Тифани Мичъл разгласява серия от съвършено композирани и осветени фотоси, за които твърди, че са снимани откакто е претърпяла случай с мотоциклет
Приключението му обаче не приключило добре, откакто аварирал, блъскайки колата в камион, спрял на паркинг. За благополучие, случаят се разминал без жертви и ранени, момчето е добре, само че автомобилът на родителите му е в окаяно положение.

Това е второ сходно нарушение на невръстния немец, откакто в сряда той още веднъж открадна колата на родителите си, с цел да я покара малко. Тогава момчето се беше стреснало от развитата скорост и спря на паркинг.

При предходното бягство на момчето сигнал e подала майка му, а историята му закупи международна популярност и се появи и на страниците на английския вестник „ Гардиън”.
Снимка: Полиция на Дортмунд
Явно детето бързо е преодоляло страха си, тъй като в петък в среднощ е решил да повтори своето премеждие, открадвайки колата на майка си. Този път обаче бил видян от различен водач, който съобщил на полицията, че дете кара с висока скорост в града, като „ алените светофари и пътните знаци по никакъв начин не го интересуват ".

Докато полицията го издирвала, момчето аварирало. При първото си нарушение момчето е получило единствено мъмрене, само че в този момент ще би трябвало да върви на съвещания с психолог, оповестява „ Зюддойче цайтунг”.

Майка на дребния извършител споделя, че той постоянно кара картинг и преди време е карало лек автомобил в частна благосъстоятелност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР