Осемгодишно момче е пострадало при катастрофа между автобус и лек

...
Осемгодишно момче е пострадало при катастрофа между автобус и лек
Коментари Харесай

Пиян шофьор на рейс не даде предимство на автомобил, пострада малко дете

Осемгодишно момче е потърпевшо при злополука сред рейс и лек автомобил, а лидерът на рейса е бил недееспособен и с позитивна проба за алкохол. Това оповестиха от полицията във Видин.

На 3 септември към 18.50 часа е настъпило пътнотранспортно произшествие сред рейс " Хюндай Каунти ", ръководен от 53-годишен видинчанин, и лек автомобил " Опел ", каран от 33-годишен гражданин на регионалния град.

При излизане от паркинг на ресторант рейсът не е пропуснал приближаващия се от дясната му страна по ул. " Цар Иван Асен ІІ " автомобил. Колата се блъснала странично в рейса, нанесени са материални вреди по двете транспортни средства. Пострадало е 8-годишно момче - пасажер в колата. Детето е с изместени зъбки.

В рейса не е имало пасажери. Мъжът, който го карал, е механик в близкия автосервиз. Той трябвало да придвижи транспортното средство от паркинга до сервиза. При тестване с дрегер, тестът му отчела съществуване на алкохол 1.39 промила. Последвала информация открила, че същият не има нужната категория " Д ".

53-годишният мъж е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Шофьорът на леката кола също е тестван за съществуване на алкохол, тестът му е негативна. Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР