Осемдесет и пет годишна акробатка на въздушен трапец, собственик на

...
Осемдесет и пет годишна акробатка на въздушен трапец, собственик на
Коментари Харесай

Излезе новото издание на Книгата на рекордите на Гинес

Осемдесет и пет годишна акробатка на въздушен трапец, притежател на най-бързия картинг, задвижван с ракетен мотор и кучето Федър, почитател на подскоците, са измежду героите на най-новото издание на Книгата на върховете на Гинес, предава организация Ройтерс, представена от Българска национална телевизия.
Други участници, включени в тома за 2019 година, излязъл в продажба в четвъртък, са създателката на най-дългите куки за плетене и ирландският месар Бари Джон Кроу, създал най-вече наденички - 78 за една минута.
Осемдесет и пет годишната калифорнийка Бети Гудхард беше оповестена за най-възрастната настояща акробатка на летящ трапец. Тя изясни своя триумф с това че в живота си "правела нещата, които й харесват ". Тя почнала цирковото си занимание...на 78-годишна възраст.
Масадзо Нонака публично беше разгласен от книгата за върховете Гинес за най-възрастният мъж на планетата.
Друг човек на честна възраст, Сумико Ивамура, държи върхът за най-възрастен професионален диджей. През нощта 83-годишният японец се трансформира в Диджей Сумирок и възпламенява нощните заведения в Страната на изгряващото слънце.
Майстори от гр. Уотърфорд, щата Кънектикът, направиха пица със 112 разнообразни сирена, с цел да подобрят върха на Гинес, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.
Британската студентка в художествената академия Елизабет Бонд решила да притегли светлините на прожекторите върху себе си, като основала най-дългите куки за плетена в света с дължина 4,42 метра. Друг британец, 26-годишният Том Багнъл, попадна в новото издание на Гинес с рекордна скорост, развита от неговия ракетен картинг - 181 километра в час.
Какво е чувството да вечеряш на десетки метри над земята? Ентусиасти в Бразилия проведоха събитието за подобрят връх.
Животинският свят по традиция е добре показан и в най-новата Книга на върховете. В нея попада и кучката Федър, която е най-хубавият хърделист в света и прескача трудности с височина 191,7 сантиметра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР