Осем зрелостници от Вършец ще получат парични награди от Община

...
Осем зрелостници от Вършец ще получат парични награди от Община
Коментари Харесай

Община Вършец награждава абитуриенти, вижте кои са те

Осем зрелостници от Вършец ще получат парични награди от Община Вършец. Подкрепата е поради отличен триумф на възпитаници от XII "б " клас в СУ "Иван Вазов ".
По импортирана докладна от общинския консултант Адрияна Николова Николова, ръководител на Постоянната комисия по обучение, просвета и юношески действия, Общински съвет Вършец гласоподава отпущането на 1000 лв. за зрелостниците, посочили отличен триумф за целия курс на образование. Средствата се отпускат от бюджета на Общински съвет – Вършец.
С цялостно отличие приключват двама възпитаници - Биляна Сашова Борисова и Борис Андрианов Горанов. Те ще получат по 200 лв.. Шестима зрелостници са с отличен триумф /над 5.50/, те ще получат сумата от 150 лв.. Това са Александър Кирилов Ангелов, Доброслав Василев Иванов, Ивелин Йорданов Грозданов, Петър Ангелов Апостолов, Тамара Светославова Чавдарова, Фабиана Махайлова Върбанова.
"Щастливи сме, че в тези времена можем да се похвалим с такива положителни и старателни младежи. Надявам се, че след довеждане докрай на висшето си обучение, те ще се върнат в родния край и ще работят за неговия прогрес " – разяснява кметът Иван Лазаров.
Наградите ще бъдат връчени публично на отличниците зрелостници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР