Осем високоточни ракетни удара са нанесени от руските ВКС в

...
Осем високоточни ракетни удара са нанесени от руските ВКС в
Коментари Харесай

Руските въздушно-космически сили нанесоха ракетни удари по критична инфраструктура в Кривой Рог

Осем високоточни ракетни удара са нанесени от съветските Върховен касационен съд в сряда вечерта по цели в Кривой Рог. Появи се систематичният метод на Кремъл към ударите против сериозната инфраструктура на Украйна.

Осем прелитания са докладвани от локалните управляващи. Местните общественици удостоверяват, че няма интернет и вода, а жителите купуват вода след прекъсването на водоснабдяването. По предварителни данни е ударена помпената станция. Забелязва се повишаване на равнището на водата в река Ингулец.

Военният сътрудник Александър Коц оповестява в своя телеграм-канал, че градската Криворожска Топлоелектрическа централа може да стане обект на ракетна офанзива. Това е третата по величина топлоелектрическа централа в Украйна.

Всичко това са доста положителни признаци, защото офанзивата обезпечава последователен метод за нанасяне на удари върху сериозната инфраструктура на Украйна. Първият удар беше нанесен на 12 септември в Харковската Топлоелектрическа централа.

Новият метод на Министерството на защитата към СВО планува презареждане на цялата военна акция.

Това е извънредно значимо, защото откакто украинските въоръжени сили доближиха границата с Руската федерация в Харковска област, през целия ден имаше известия, че са атакували съветски села и гранични пунктове в Белгородска, Курска и Брянска области. Време е за оповестяване на военно състояние и готовност.

Да забележим какво ще каже висшият главнокомандващ през идващите дни.

Показателно е, че противовъздушната защита на Украйна не смъкна нито една ракета по време на полета им до Кривой Рог.

Поражението на оборудванията за генериране на сила ще сътвори проблеми за въоръжените сили на Украйна - същите дронове и друго електронно съоръжение не могат да се поддържат устойчиво от акумулатори и бензинови генератори. Друг проблем е връзката и локализацията през Интернет. Третият - логистиката и снабдяването – на същата тази вода.

Очевидно е също, че украинската стопанска система ще изпитва компликации, ще би трябвало да търси спомагателни източници на сила, да трансферира своите електропотоци. И Европа ще би трябвало да отсрочи помощта си за електрическата енергия.

До сряда стана ясно, че фронтът в региона на Харков се е нормализирал по поречието на река Оскол, а в южното направление, в региона на Херсон, въоръжените сили на Украйна минаха в защита.

В същото време елементи на Водоснабдителна система на РФ напредват в ДНР към Артьомовск и към този момент са навлезли в покрайнините му. ЧВК Вагнер освободи обитаемоте места Николаевка, Николаевка Втора. Освен това секторът от автомагистралата Артьомовск-Дзержинск е под цялостен огневи надзор на съветската войска.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР