Осем самолета в Южна Америка и един в Европа кацнаха

...
Осем самолета в Южна Америка и един в Европа кацнаха
Коментари Харесай

Поредица от бомбени заплахи срещу самолети в Латинска Америка и Европа

Осем самолета в Южна Америка и един в Европа кацнаха спешно поради бомбени закани, предадоха осведомителните организации.

Чилийските управляващи оповестиха, че става дума за полети на самолетните компании LATAM Airlines и Sky Airline. Според информация на организация " Ройтерс ", става дума за четири самолета на тези самолетни компании.

По-рано чилийски медии разпространиха информация за произшествия при три полета : от Лима за Сантяго, от Сантяго за Росарио и от Сантяго до Калама.

По-късно от компанията LATAM потвърдиха пред чилийското издание BioBio за бомбени закани против пет нейни самолета, четири от които са изхвърчали от чилийската столица Сантяго. Всички те са кацнали в чилийски градове.

Самолет на същата компания, който е трябвало да лети от перуанската столица Лима за Сантяго, е бил заставен да кацне в перуанския град Писко, съобщи " Ройтерс ".

Никой не е потърпевш при случаите.

По-рано от компанията Condor Airlines оповестиха, че аероплан, изпълняващ полет от египетския курорт Хургада за Дюселдорф е кацнал изключително в на остров Кри т, поради открита на борда записка, съдържаща бомбена опасност.

Всички пасажери и екипажът са били евакуирани.

 Бомбена опасност изтегля летище Обновена
Бомбена опасност изтегля летище " Варна "

По случая има арестуван
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР