Осем партии и местни коалиции в Дупница заявиха категорична подкрепа

...
Осем партии и местни коалиции в Дупница заявиха категорична подкрепа
Коментари Харесай

Първан Дангов получи мощно рамо на осем партии и местни коалиции за втория тур

Осем партии и локални обединения в Дупница обявиха безапелационна поддръжка за претендента за кмет на ”БСП за България ” Първан Дангов.
На конференция през днешния ден, на която участваха водачите и щабовете на всички осем претенденти в локалните избори в Дупница, доктор Пламен Соколов от Коалиция “Заедно за промяна” и Георги Градевски от АБВ, дружно с претендента на Българска социалистическа партия Първан Дангов, оповестиха задачите и концепциите, към които се сплотяват.

“Промяната в Дупница е допустима! Вотът от първия тур демонстрира, че близо 11 хиляди дупничани желаят тази смяна и са дали своят вот за нея. Ние сплотяваме в този момент това тяхно предпочитание. Няма да водим безпринципни диалози или пазарлъци за постове. Обединява ни общата позиция за бъдещето на Дупница. Ще работим положително, макар мръсната акция, която към този момент започнаха от ГЕРБ “, безапелационен беше претендентът на Българска социалистическа партия Първан Дангов. Той добави, че ръководещите губят надзор от боязън да не изгубят. „ Опитват се да омаскарят всички, да водят борби с предишното, пробват се даже да откраднат историята на Дупница. Няма да позволим това”, добави Дангов.

Според Георги Градевски от АБВ резултатите от първия тур ясно са посочили, че Дупница желае смяна. " Трябва да обединим напъните си, с цел да не предадем доверието на хората, които пуснаха бюлетини за нас. Заставам компактно до Първан Дангов, доверявайки се на опита, мъдростта и знанията - на него и екипа му. Нека най-сетне Дупница да тръгне в позитивна посока”, сподели Градевски.

Д-р Пламен Соколов от коалиция “Заедно за смяна ” съобщи, че застава изрично в поддръжка на Първан Дангов. " Нашата поддръжка е декларирана от водачите на 8 партии. Подчертавам, че не желаеме нищо против тази поддръжка. Искаме този единен избор да покаже, че градът разграничава почтеното от пошлото ", разяснява той.

Кандидатът за кмет на Дупница от Българска социалистическа партия благодари и за поддръжката на хората с десни убеждения. " Лично аз, както всички ние тук, не разделяме съгражданите си на леви и десни. Дупница няма потребност от разделяне, а от обединяване. И това е обединяването към същинските полезности. Гласувайте в идната неделя, с цел да защитим свободата и демокрацията в Дупница”, приключи Първан Дангов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР