Осем отбора ще се включат в VI Международен турнир по

...
Осем отбора ще се включат в VI Международен турнир по
Коментари Харесай

Жребий определи групите на отборите в VI Международен турнир за деца, родени 2004 г. „Купите на Община Благоевград“

Осем тима ще се включат в VI Международен шампионат по футбол за деца, родени 2004г.- „ Купите на Община Благоевград “. Жребий дефинира и кои тимове излизат един против различен на терена. В наличието на заместник- кмета по просвета и филантропични действия Христина Шопова и шефа на Детско-юношеската школа на ОФК „Пирин“ Благоевград Васил Петров бяха формирани групите, оповестиха от Община Благоевград

“Тази година шампионатът по футбол за деца, родени през 2004г., ще се организира от 27 август до 2 септември. Много се веселя, че ФК „Бенфика“ Лисабон, Португалия съумяха да включат точно нашия шампионат в програмата си. Това е една от най- положителните детски школи, дружно с тази на ФК „Динамо“ Загреб “, сподели зам.-кметът Христина Шопова и пожела доста триумфи на всички участници в шампионата, както и след време това да е поколението, което ще изведе националния тим на България на Световно състезание.

Жребият бе изтеглен от младите очаквания на ОФК „Пирин“. Тегленето дефинира, в „ А “ група да бъдат ПФК „ Славия “, ФК „ Апоел “ Никозия, Кипър, „ Цървена звезда “, Белград, Сърбия и ФК „ Динамо Загреб “ Загреб, Хърватия. В „ Б “ група ще бъдат тимовете на ПФК „ ЦСКА “ София, България, ОФК „ Пирин “ Благоевград, България, ФК „ Войводина “ Нови Сад, Сърбия и „ Бенфика “ Лисабон, Португалия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР