Осем от топ играчите на Интерактив тенис започват тази вечер

...
Осем от топ играчите на Интерактив тенис започват тази вечер
Коментари Харесай

Най-добрите от ИТЛ започват битката за финалния Мастърс

Осем от топ играчите на Интерактив тенис стартират довечера борбата за трофея в последния Мастърс на годината – ITL Finals 2019. Мачовете ще се играят в MG Tennis Club, а право на присъединяване имат най-хубавите в годишната класация на лигата. Надпреварата ще продължи до 19 декември и ще дефинира N1 в ИТЛ, който ще бъде награден на публична гала същата вечер в Patron Cafe & Shot Bar.

След тегленето на жребия през вчерашния ден състезателите бяха разграничени в две групи. В група А „ Томаш Бердих “ са Любен Попов, Ивайло Боджаков, Камен Маздрашки и Адриан Стоименов. В група Б „ Давид Ферер “ са Иван Златанов, Цветан Иванов, Георги Петров и Веселин Димитров. Турнирът стартира през днешния ден в 21:00 часа с три мача: Камен Маздрашки-Адриан Стоименов, Ивайло Боджаков – Любен Попов и Цветан Иванов – Веселин Димитров. В групите се играе всеки против всеки, след което първите двама от всяка група ще се борят за влизане във край. Схемата е заимствана от финалите на мъжкия професионален тенис, а мачовете са във формат 2 от 3 сета до 6.

Тази година играчите ще спорят за купата и за премиите, обезпечени от Best Rackets, представител на Tecnifibre за България, от виновност „ Ботега “ и АбоФарма. „ Девин “ ще даде водата за мачовете. Организаторите от Интерактив тенис и MG Tennis Club канят всички почитатели на тениса да поддържат най-хубавите дилетанти онлайн в парка Заимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР