Осем от топ играчите на Интерактив тенис започват тази вечер

...
Осем от топ играчите на Интерактив тенис започват тази вечер
Коментари Харесай

Топ играчите на ИТЛ започват битката за финалния Мастърс

Осем от топ играчите на Интерактив тенис стартират довечера борбата за трофея в последния Мастърс на годината – ITL Finals 2019. Мачовете ще се играят в MG Tennis Club, а право на присъединяване имат най-хубавите в годишната класация на лигата. Надпреварата ще продължи до 19 декември и ще дефинира N1 в ИТЛ, който ще бъде награден на публична гала същата вечер в Patron Cafe & Shot Bar.

След тегленето на жребия през вчерашния ден състезателите бяха разграничени в две групи. В група А „ Томаш Бердих “ са Любен Попов, Ивайло Боджаков, Камен Маздрашки и Адриан Стоименов. В група Б „ Давид Ферер “ са Иван Златанов, Цветан Иванов, Георги Петров и Веселин Димитров.

Турнирът стартира през днешния ден в 21:00 часа с три мача: Камен Маздрашки-Адриан Стоименов, Ивайло Боджаков – Любен Попов и Цветан Иванов – Веселин Димитров. В групите се играе всеки против всеки, след което първите двама от всяка група ще се борят за влизане във край. Схемата е заимствана от финалите на мъжкия професионален тенис, а мачовете са във формат 2 от 3 сета до 6.

Тази година играчите ще спорят за купата и за премиите, обезпечени от Best Rackets, представител на Tecnifibre за България, от виновност „ Ботега “ и АбоФарма. „ Девин “ ще даде водата за мачовете. Организаторите от Интерактив тенис и MG Tennis Club канят всички почитатели на тениса да поддържат най-хубавите дилетанти онлайн в парка Заимов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР