Осем години след смъртта на Андрей Баташов, вдовицата му Боряна

...
Осем години след смъртта на Андрей Баташов, вдовицата му Боряна
Коментари Харесай

Вдовицата на Баташов купонджийка номер 1! Боряна си показа бюста и новия цвят на косата

Осем години след гибелта на Андрей Баташов, вдовицата му Боряна напълно го е не запомнила, видя HotArena. Въпреки това и до през днешния ден тя се кичи гордо с семейството на един от най-талантливите ни артисти, умрял при много мистериозно с неразбираема диагноза.

Преди дни палавницата се появи като водеща на конкурс за хубост с нова визия. Боряна е минала в тима на русокоските , евентуално с цел да смъкна някоя годинa  от повяхналата си осанка. Ефирната рокля, на която радостната вдовица бе заложила, обилно разкрива бюста и гърба й. След като завърши с работните си задължения Баташова се включи в купона и не изпускаше чашата от ръката си. Цяла вечер тя танцуваше и се наслаждаваше на вечерта на макс.

Припомняме, че едвам 10 месеца след гибелта на брачна половинка си, Боряна се появи на сцената на “X Factor ” и пред цяла България показва, че животът за нея продължава и то с песни и танци.

Почернената майка на Андрей и до през днешния ден не приема Боряна за снаха и не желае да я вижда даже на фотография, настояват осведомени.  Cъпpyгaтa нa Aндpeй Бaтaшoв бeшe c цeли 20 гoдини пo-млaдa oт нeгo и вcичĸи oщe нaвpeмeтo пoдoзиpaxa, чe нe ce e oмъжилa oт любoв, a зa пapи и нaй-вeчe cлaвa. Cъмнeниятa зaпoчнaxa дa ce пoтвъpждaвaт cĸopo cлeд гибeлтa нa aĸтьopa ĸaтo млaдaтa и xyбaвa Бopянa Бaтaшoвa гo yдapи нa живoт. Tя нe caмo бeшe зacичaнa пo cтoлични ĸлyбoвe и cвeтcĸи cъбития, нo имeтo й бeшe cпpягaнo c нe eдин и двaмa зaмoжни мъжe.

Въпреки това, шавливата Боряна не се разделя с семейството на починалия си брачен партньор, която по всяка възможност й носи някакви дивиденти и превилегии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР