Осем години след последната си изява у нас Пинкас Цукерман

...
Осем години след последната си изява у нас Пинкас Цукерман
Коментари Харесай

Пускат билети по един лев за концерта на Пинкас Цукерман -

Осем години след последната си изява у нас Пинкас Цукерман ще гостува още веднъж в България за 20-ия празник на оркестъра на " Класик ФМ ". На 28 октомври той ще изнесе концерт в зала " България “ с моцартова стратегия от обичани шедьоври на виенския занаятчия - интродукция към операта „ Сватбата на Фигаро “, Концерт за цигулка №5 и Симфония №40, оповестяват от " Кантус фирмус ".

От през днешния ден, 1 юли, в границите на двадесет дни - до 20 юли, феновете на класическата музика имат опция да се възползват от особено предложение. Един билет от другите ценови категории в залата ще бъде пуснат на алегорична стойност от един лев.

Световноизвестният цигулар и диригент е измежду най-търсените и многостранни реализатори на международния концертен подиум в наше време, описват от " Кантус фирмус ". Неговата музикална кариера обгръща над пет десетилетия. Виртуоз, който провокира възхищението на публиката и рецензията с безупречно музикално майсторство, експресивен лиризъм и неповторима хубост на тона. Обширната му дискография от над 100 албума е оценена с многочислени награди, измежду които две оценки " Грами “ и 21 номинации

22-ият " Европейски музикален фестивал " продължава от 19 април до 8 ноември 2022 година с присъединяване на над 500 актьори от седем страни.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР