Осем години след жестоката трагедия на пътя край село Крушевец,

...
Осем години след жестоката трагедия на пътя край село Крушевец,
Коментари Харесай

Осем години след трагедията на пътя: В созополското село Крушевец още плачат за слънчевите Джейлян и Сунай

Осем години след жестоката покруса на пътя край село Крушевец, когато пийнал водач без брошура умъртви брат и сестра, почернените родители не стопират да ридаят на гробовете на децата си, написа Флагман.бг.

``
реклама

Слънчевите младежи Джейлян и Сунай починаха при зверската злополука с джипа, каран Иво Дачев Генов, качил 10 души в колата и карал като вманиачен. Страшната покруса се разигра на пътя край с. Крушевец на 11 ноември 2011 г. Джигитът обаче към този момент излежа присъдата и продължава живота си. През септември 2019 година той бе освободен предварително, откакто съгласно съда посочил, че се е поправил и присъдата му бе понижена.

В България всичко може, всичко чакахме,  каза през сълзи съкрушената майка на Джейлян и Сунай които вечно останаха на 22 и 25 години.

Родителите Назифе и Феим Илязови и до през днешния ден са потънали в печал и на този черен ден се отдават на тъгата си.

Не ми се приказва с никого през днешния ден, не ми е добре и в никакъв случай няма да не помни черния 11 ноември 2011 година, когато щастието ни беше отнето за момент. Завинаги в душата остава голяма черна дупка, празнота, най-тежкото, което може да застигне един родител ”,  ридае Назифе Илязова от с. Крушевец.

Днес в дома на семейство Илязови още веднъж се чува детски шум. Те сбъднаха фантазията си и през днешния ден синът им Айджан изпълва дните им и дава смисъл на всичко, което вършат, само че празнината от голямата загуба вечно остава в душите на двамата родители.
 Джейлян и Сунай останаха вечно на 22 и 25 години - цялостни с фантазии и очаквания младежи
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР