Осем души загинаха днес в Тайланд, след като товарен влак

...
Осем души загинаха днес в Тайланд, след като товарен влак
Коментари Харесай

Осем души загинаха в Тайланд след сблъсък на влак с камион

Осем души починаха през днешния ден в Тайланд, откакто товарен трен блъсна пренасящ пасажери камион, който е пресичал железопътни релси, съобщава " Асошиейтед прес ".

Това се случило рано сутринта в региона Муанг на източната провинция Чачоенгсао, според организацията на държавните железници на Тайланд.

54-годишният водач Уичай Юлек е обяснил на управляващите, че е видял приближаващия трен и е чул сигнален клаксон. Той е понижил, но пътниците в автомобила са го призовали да продължи. Когато схванал, че се е насочил към конфликт, той не съумял да спре в точния момент.

20-годишният Сурапат Прасоп е бил в камиона, който е превозвал служащи до Лаем Чабанг в провинция Чонбури. По думите му, той е видял влака да се доближава, когато транспортното средство е било на път да пресече железопътната линия. Според него въпреки че е чул клаксона на влака три пъти, водачът не е спрял.

Сред починалите са три дами на възраст 22, 55 и 64 години и петима мъже на възраст 18, 27, 55, 60 и 62 години, заяви железопътната организация.

Телата им са откарани в полицейска болница, с цел да могат роднините да се приготвят за религиозни обреди.

Мястото на случая е било на забранен прелез без автоматизирани бариери за попречване на секване при доближаване на влакове. В страната има 693 неразрешени презели по националната железопътна система, споделиха от организацията.

Въпреки че прекосяването там не е позволено, има инсталирани светлини и предупредителни знаци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР